Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14hetes kismama vok! Ma...

14hetes kismama vok! Ma hallottam a tv-ben hogy meghalt a HN1-es kismama! Annyira be vok parázva! Beoltottátok magatokat? Annyira féltem a picimet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ne kérdezd,menj már a dokihoz.Nem volt elég ennyi hír?
2009. dec. 1. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
2009. dec. 1. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te már elérted azt az időt,amikor beoltathatod magad!Ha félsz,akkor kérj oltást!
2009. dec. 1. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Én 21 hetesen oltattam be magam,pár hétig vacilláltam,de végül a józan ész győzött.

Ha félsz a betegségtől,akkor oltasd be magadat,bár nekem a dokim azt mondta,hogy 2. trimeszter előtt nem ajánlatos.

Szerintem lényegesen több információhoz jutunk a mai világban,mint amennyi lelkileg egészséges lenne,és ezért félünk ennyire.Szerintem az oltás a kisebbik rossz,és a babát ezzel lehet védeni,mert a lepényen keresztül átjut az anyag,és így lesz védett.

2009. dec. 1. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
42%

most számoltam meg, 850 kérdés van h1n1-gyel kapcsolatban. :)

Én majdne 16 hetes vagyok, nem oltatok. Ismer az orvosom, tudja milyen betegségeim vannak, ismeri az "immunválaszaimat". Nem félek különösebben, de tudom mi a teendő ha elkapom. Itthon vagyok, keveset mocorgok, keveset érintkezek emberekkel. Jöhetne már a hideg, hogy pusztuljon a vírus!

2009. dec. 1. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

A babaúszás oktatóm orvos. Az apukája egyetemi docens. Egyedül neki mertem hinni H1N1 ügyben. Amikor kijött az oltás rettenetesen ellenezte, hogy beadassam a fiamnak. Azt mondta, nem ismerik a vakcinát, sem a hatásait, nem állt elég idő rendelkezésre, hogy kipróbálják. Aztán teltek a hónapok, és egyre több lett a tapasztalat a vakcinával kapcsolatban.

Nemrég ez az orvos barátném teherbe esett. És beoltatta magát is, párját is, meg a 2 éves kislányát is. Azt mondta, kismamaként ez az egyetlen jó megoldás, hiszen a vírus kismamákra nagyon agresszíven hat, szinte minden másodiknál súlyos szövődményeket okoz. Ha a kockázati tényezőket nézzük, ezerszer kevesebb kockázattal jár kismamáknál az oltás, mint maga a vírus.

Mi is oltatunk hamarosan, a fiam 21 hónapos. Eleinte mi is elleneztük, és ha nem lenne pici gyerekem, nem is oltatnék, de így nem akarok kockáztatni. Barátnőmék szintén pici babával már oltattak, semmi bajuk nincsen azóta se.

Tehát ha engem kérdezel, irány a doki, és oltass! Én azt tenném a helyedben.

2009. dec. 1. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Eszedbe ne jusson oltatni ne törödj a hírekkel.
2009. dec. 1. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

Vállalod majd a válaszodért a felelősséget? Én csak a saját tapasztalatom írom: beoltattam magam semmi bajunk.

37 hetes km

2009. dec. 1. 21:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi még csak próbálkozunk, de három hete én is beoltattam magam. Ez nem kérdés, és komolyan, akik ennyire ellenzik, jó lenne, ha a Mónika show helyett inkább a híreket néznék, talán több infójuk lenne!
2009. dec. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!