Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy szeditek az Elevitet?...

Hogy szeditek az Elevitet? Minden nap?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 07:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem, csak 3 naponta szedem be:)) Próbálok sok gyümit enni:))

Nekem a védőnő is javasolta, hogy nem kell minden nap:))

21 heteske :)))))))

2009. febr. 25. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok a 32. hétben, és minden nap szedem. (kivéve mikor egyszer-kétszer elfelejtem bevenni)Barátnőm csak félidőig szedte, mert neki az orvosa azt tanácsolta. Nekem nem mondtak semmi ilyet.A védőnőm mindig megkérdezi, hogy szedek-e valamit? Ő sem mondta, hogy ne szedjem. Nem tudom mennyire igaz, hogy ezektől magzatvédő vitaminoktól nagy lesz a baba? Ha ez minden esetben igaz lenne, akkor biztos leállítaná az orvos. Szerintem ártani nem ártunk vele a babának.

2009. febr. 25. 08:00
 3/9 Adri baba ***** válasza:
A Doki nekem azt mondta hogy elég minden másnap mert a gyereknek nagy feje lesz!!!Ez a vitaminbomba se jóó minden nap!!!
2009. febr. 25. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Én csak az első trimeszterben szedtem. Nekem sem javasolta a védőnő, hogy szedjem.
2009. febr. 25. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:
én hetene 1-szer szemet szoktam bevenni!Fölösleges többet!Pénzkidobás:)
2009. febr. 25. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én napi 1-et szedek. Most 10 hetes vagyok. Nem mondta a dokim, hogy ne szedjem, hanem azt mondta, ha elfogy, akkor váltsak másikra, mert az Elevitben nincs jód és az kell. A sógornőm végig szedte, és nem lett nagy feje a gyereknek, és a baba mérete sem lett nagyobb, mint az átlagos. A nővérem meg a Gravidát szedte végig és neki is teljesen normális méretű és szép babája született.
2009. febr. 25. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Az előző terhességemnél végig szedtem és nem lett nagy a babám. 3380g és 51cm. Most a 12.hétig naponta szerdtem, azóta amikor eszembe jut, de szerintem most nagyobb lessz a babám...
2009. febr. 25. 11:24
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Akkor mostantól én sem szedem minden nap.

Én is hallottam, hogy nagyobb legy a baba.

Mindenki mást mond.

Boldog babavárást!

2009. febr. 25. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 20.hétig minden nap egy szemet szedtem az Elevitből.Utánna meg csak minden másnap.közben az ember úgyis megeszik 1-1 gyümit is,egyéb vitaminforrásokat.A gyermek védelmére szükséges a nyomelem-és vitaminkészlet,úgyhogy én javaslom Neked-mértékkel.Jó babavárást kívánok és egészséget Nektek!

2009. febr. 25. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!