Mikor szeditek a terhesvitamint?
Figyelt kérdés
Jelenleg reggelente veszem be, de lehet, hogy jobb lenne inkább este lefekvés előtt, mert néha hányingerem van tőle.Ladeevitet szedek
Szedi valaki este?
2011. jún. 15. 16:36
1/8 anonim válasza:
Én mindig lefekvéskor dobtam be, épp a hányinger miatt.
2/8 anonim válasza:
Szia! Tökmindegy hogy mikor veszed be, ha hányingered van, akkor vedd be d.u. vagy este, ahogy neked jobb :) Üdv
3/8 anonim válasza:
Mindegy,hogy mikor veszed be,az a lényeg,hogy nagyjából mindig akkor vedd be,hogy elteljen egy nap a bevétel között.
A hányinger ellen pedig annyit tudsz tenni,hogy soha ne éhgyomorra vedd be!!
4/8 anonim válasza:
Én ebéd után vettem be mindig. Soha nem volt tőle semmi bajom.
5/8 anonim válasza:
Én is Ladeevit-et szedek. Mindig ebéd után veszem be, nekem sosincs hányingerem tőle.
25h km
6/8 anonim válasza:
Ha reggel vettem be éhgyomorra én is rosszul voltam tőle, de mióta délben veszem be ebéd után semmi bajom :)
7/8 anonim válasza:
Én 2 naponta szedek gravidát és este veszem be:)
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én is Ladeevitet szedek, eddig dél, kora délután vettem be, de néha rámtört a hányinger (de csak amikor rohantam, kutyát levinni stb), így esténként szedem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!