Vannak itt fiatal terhesek lányok? (15-19)
Én is 19 vagyok és 20 leszek mire megszületik a baba!! :)
18 hetes kismama :)
Szia! Második válaszoló vagyok, és én a Bajcsy kórházban fogok szülni, ott van az orvosom is! Írhatnál magadról bővebb infót, hogy hány hetes vagy..stb.
Gondolom idáig nem voltál dokinál? Írj
Szia!
Hát én most 24 vagyok és 16 hetes, de a kisfiamat 18 évesen szültem:)
Teljesen megértem,hogy most min mész keresztül ( már az orvosok bunkóságára gondolok) mert velem is ez volt.Amíg meg nem mondtam,h meg akarom tartani,addig nagyon "érdekesen" viselkedtek.Utána persze 180 fokot fordultak :) De hála Istennek egy nagyon jó és lelkiismeretes orvost sikerült találnom, aki nagyon odaállt mellém ...
Úgyhogy kitartást és sok egészséget kívánok a babához :)
Huh 16 évesen bevállaltad a babát? Le a kalappal! :) Remélem nem veszed tolakodásnak ha megkérdezem, hogy a döntésedet hogyan sikerült meghoznod? A szüleid támogatnak ill. a párod? Fel sem merült benned, hogy másképp dönts? Egyébként valószínűleg azért olyanok az orvosok amilyenek mert 16 évesen még tényleg nagyon korai babát vállalni de ezt Te is tudod szerintem, mindenesetre nagyon becsülendő, hogy nem vetetted el!
Boldog Babavárást! :)
19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!