Akiknek fiuk és lányuk is van! Éreztetek különbséget a kétféle terhesség között a rosszullétek tekintetében? (Lányt várva rosszabbul voltatok? )
Az első Fiammal a 9 hónapból 7-et végighánytam (ötöt az elején, kettőt a végén). A második Fiiammal egyszer nem volt rosszullétem.
A sógornőm a kislányával 9 hónapig hányt (még szülés alatt is)
Én sem hiszek az ilyenekben, de azért a tények:
Kisfiammal csodálatos 9 hónapom volt, icipici émelygésekkel az elején. Híztam 17 kg-t, de nem látszott annyinak, előre nőtt a pocim. Nagy súllyal, de gyorsan született.
Most várjuk a másodikat, már a 6.héttől apró vérzések kezdődtek. Ehhez társultak a rosszullétek, amikkel nagyon megszenvedtem a 14.hétig. Most 25 hetes vagyok, 6 kg-t híztam, de kb. +15-nek érzem, oldalra,előlre terebélyesedem, akkora vagyok, mint egy hordó (na jó.. erős túlzással), és nagyon hamar elfáradok, alig bírom a sétát (pedig az elsővel állandóan gyalogoltam.) Most kislányunk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!