A terhesség elején, kinek, melyik hét volt a legrosszabb? Mikor tetőztek a rosszullétek?
5-dik héttől tart, még mindig :-(((( most vagyok 13+6. Reggeltől estig hányinger, émelygés, és kb napi 50 hatalmas büfi, de olyan, hogy már fáj a torkom. De volt róka koma is, puffadás, és az esti híradót már sose látom :-)
Ja és a székrekedés, amit lekopogok kezd enyhülni de az első 2-2,5 hónap borzalom volt végig kísérleteztem a világon mindent. De aranyér, és társai is meglátogatott.
Kicsit naív voltam amikor azt hittem, hogy könnyebb lesz a terhesség, pedig majdnem 2 évet vártunk rá. Ne érts kérlek félre, ha még nehezebb lenne akkor is akarnám, és őrülten boldogok vagyunk, csak úgy kb 2 hónap után néha már nagyon nehéz. Mindig álmodoztam milyen "jópofa" kismami reggelenként émelyeg apuka pátyolgatja stb.. :-DDDD De így már nem rózsaszín álom, hogy reggel 5-től este fél 7-ig "műsor" van.... Mostmár csak egy dolog vígasztal, hátha a 20-dik hét tájékén a megmozdul elmúlik, de hát az még másfél hónap...... most még baromi távolinak tűnik..
5-9hétig egész nap émelygés,de nagyon durván(hányni nem hánytam szerencsére..),undor mindentől..most álomkóros vagyok..de a többi tünet enyhült..az állandó pisilés megmaradt-főleg este és éjszaka.
10hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!