Babanapló? Ki milyet ír?
Én nem írtam hagyományos babanaplót. Amíg terhes voltam, addig írtam leveleket a születendő babámnak és beköttettem. Majd ha 10-12 éves lesz odaadom neki. Az, hogy akkor amikor vártam mit éreztem szerintem többet fog neki jelenteni, mint az, ha leírtam volna, hogy 9 hónaposan indult el először... Legalábbis szerintem.
De ha mégis hagyományos babanaplóban kell gondolkodni, akkor sem előregyártottat vennék, hanem magam csinálnék neki egy albumot.
Én írok babanaplót. Ezt én ajándékba kaptam. Külön fejezetek vannak benne, mint pl "amíg Téged vártunk", "a kezdeti napok", "növünk és változunk", "étkezések",stb. Minden fejezethez van kis fakk, ha esetleg van olyan tárgy amit szeretnél megőrizni, vagy éppen a 4D-s UH dvd-jét, vagy a gratuláló képeslapokat lehet eltenni benne,meg ilyesmiket.Van hely egy csomó fotónak is. És nem mellesleg sok helyen apa is leírhatja az érzéseit, gondolatait. Szerintem szuper napló.
Ezen kívül kisfiamnak is van természetesen blogja a neten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!