Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babanapló kitöltése?

Babanapló kitöltése?

Figyelt kérdés
Kislányom 2009.07.16-án született.Ezen a napon történt valami érdekes amit esetleg betudnék írni.....Ezen a napon született babáknak azt tudja valaki mi az aszcendense?
2010. nov. 6. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Az aszcendenst csak magad tudod kiszámolni, mert nem adtad meg a születési helyet, órát, percet. Itt egy kalkulátor:

[link]

Hogy történt-e valami érdekes? Nem tudom.

2010. nov. 6. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Aszcendenset akkor tudhatod meg ha a pontos orat es percet, valamint a helyet is kozlod, vannak site-ok, keress ra a google-n, ahol ezeket beirva kijon h mi az aszcendens.
2010. nov. 6. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy történt-e valami érdekes azt nemtudni,nállunk anyukámék elraktát az aznapi újságokat,hogy ezek történtek a nagyvilágba mikor az unokájuk megszületett!!
2010. nov. 6. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

nem sok jo ;-(

2010. nov. 6. 12:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat és a segítséget.Az eddigieket köszönöm.2009.07.16 04.15 Bp-en született a kislányom.Rák a horoszkópja és azt adta ki aszcendensnek is az anyuci.hu oldalán.
2010. nov. 6. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, próbálj meg szerezni abból az időből újságokat, sok mindent megtudsz. Én raktam el a picimnek a születése napján napilapokat, van abból a hónapból zenei magazinom is, biztos jó lesz visszanézni majd 20 év múlva, mi történt akkoriban, mi volt a divat éppen.
2010. nov. 9. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. nov. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!