Aki volt már az Istenhegyi Klinikán 12. hetes kombinált teszten, mik a tapasztalatok?
Sziasztok, áprilisban megyek 12. hetes tesztre az Istenhegyi Klinikára. Az apa bemehet a vizsgálatra? Van már egy 4 éves kislányunk, ha Őt is elvisszük, nem tudom beengedik e. A nőgyógyásznál nagyon szokott tetszeni Neki az ultrahang, a 4D biztos még nagyobb élmény lenne, de ha be se jöhet, akkor nem ígérgetem neki. :)
Előre is köszi!
Nem fogsz csalódni, hihetetlen profik dolgoznak ott. Az időpontot érdemes betartani, mert ők is nagyon pontosak, nem szokott csúszás lenni.
A uh-ra apa is és a tesó is bemehet, kb. 18-20 percig fogják nézegetni a babát, a végén kaptok képeket, dvd-t is. Úgyhogy nyugodtan ígérd meg a nagytesónak, hogy láthatja a picikét a pocidban! :)
Szia! Én két hete voltam 4D-n, és Bátorfi doktor Úrnál, aki valóban egy nagyon remek orvos :o)
A párom is bejöhetett, és valóban nagyon pontosak :o)
Nekem Bátorfi doktor Úr mondta azt a 18 hetes genetikai ultrahangon, hogy lány lesz, és most 1000%-ra mutatta magát :o)
A doktor Úr nagyon kedves, aprólékosan megmutatja a babát, és elmondja, hogy mikor mit lehet látni :o)
Szerintem fantasztikus élmény :o)
Miután kijöttünk a párommal, én elsírtam magam, mert annyira meghatódtam a képeket nézve :o)
Jó babavárást :o)
30 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!