Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az Istenhegyi Géndiagnosztikai...

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai kp. -ban szeretném a 18. heti kötelező uh-ot csináltatni. Vannak vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy 4d-s babamozival egybekötni.

Ha van infótok,segítsetek h jó-e a választásom?!

2009. jan. 17. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
A választásod tökéletes. Még csak egy dolog: úgy kérj időpontot, hogy Dr. Hajdu Krisztinához. Ő messze a legjobb egész Budapesten!!! Ő genetikus is egyben, s mindent észrevesz az UH-n, ha gond van. S mindamellett nagyon emberséges. Kb. két hétre előre gondolkozz, mert nem könnyű időpontot kapni hozzá.
2009. jan. 17. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Esetleg egy telefonszámot tudsz nekem küldeni?

2009. jan. 17. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, én is ott voltam 18.heti genetikán, igaz mi 4d-set nem kértünk, de a vizsgálatról így is kaptunk dvd-t, és képet is. www.gendiagnosztika.hu itt mindent megtalálsz, bejelentkezési számot is!

Üdv: 20 hetes kismama

2009. jan. 17. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csak megerősíteni tudom az előttem írottakat. Mi is ott voltunk 12 és 18 hetes UH-n is. Dr. Bátorfi Józsefhez kértük magunkat, mert nagyon jó véleményeket hallottunk Róla. Nem csalódtunk. Nagyon precíz, alapos, magyaráz és mutat, kérdéseket is szívesen veszi. Szerintem imádja a babákat és a hivatását is. Mi is kaptunk DVD-t és képeket is. Szuper mozi!

2009. jan. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!