26hetes kismaik h vagytok? Súly? Fiú lány-neve?
Szia.Én már betöltött 27hetes vagyok,második baba lesz és ő is kisfiú mint a bátyusa(ő 2.5éves rosszcsont és Armand a neve).4kg híztam eddig,nagyon jól viselem bár estére már félhulla vagyok:(,Arnold lesz a neve a tesónak, és június 23-ra vagyunk kiírva:D.És te,kedves kérdező,hogy vagy fiú-lány,hízás?
Üdv mindenkinek
szia
én ma lettem 26hetes.juli 1re vagyok kiirva.várom a végét nagyon.kb 5-6kilót hiztam.:( (tényleg ebből mennyi lehet a baba +magzatviz+minbden?:)
van egy 21hós lányom Barbi.most fiúnk lesz..sajnos a név választás még nem sikerült..nem tudunk megegyezni:)
Szia!
26+3 hetes vagyok, első baba , aki kislány lesz ha minden igaz... épp ma voltam védőnőnél, 5 Kg-t híztam eddig , minden rendben van :) Anna lesz a picúrkánk neve ( ha esetleg mégiscsak kisfiú, akkor Benedeknek fogják hívni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!