Betöltött 8 hetes terhes vagyok, ma megyek este az első ultrahangra. Rózsaszínes folyás jelentkezett. Baj lehet?
Nekem volt ilyen, de később, a 10-12. hét körül. Egy csepp volt, nem vészes, de én is megijedtem. Aztán utána nem jelentkezett. Most 30 hetes vagyok, és rendben van minden. Említettem a dokinak és a védőnőnek is a kis foltot, de mindketten megnyugtattak, hogy nincs semmi baj, előfordul. Másoknál vérzés is jelentkezhet akár.
Szerintem ne aggódj, de kérdezz rá mindenképpen, az megnyugtat.
sok boldogságot.
Szia!
Nekem volt. Pont a 8. héten. Azt mondta a doki hogy semmi baj, a szervezet emlékszik hogy mostanában kéne megjönnie. Nagyon paráztam, ezért írt fel utrogestant. El is múlt. De nem árt megnézetni, sok rosszat hallani a rózsaszín folyásról :(
Nekem is volt. Az énbabám nem élte túl. :(
Minden fehértől különböző szín rossz lehet, és azonnal dokihoz kell fordulni!
Nekem két vetélésem is így "kezdődött". Inkább ez volt az első jel. Én úgy tudom, hogy a rózsaszínes folyás a legrosszabb. Nekem mindkét esetben már csak elhalt magzatot találtak UH-n. :(
Persze minden eset más és lehet, hogy nálad csak vmi pici vérzést jelez vhol. Akár egy kis hajszálér is megpattanhatott. Vagy még a vizsg. miatt szivárgott vhol picit.
Szorítok, hogy ne legyen baj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!