24 hetesen már mehetünk elintézni az apasági nyilatkozatot?
igen:-)))) azt bármikor ellehet intézni
üdv: 31heteske
Az apaságit bármikor el lehet intázni nincs ilyen hülyeség h x napnál nem lehet régebbi hisz azt arra a magzatra csinálják aki a pocakodban van.A házassági papírnál van vami ilyesmi h 300 napnál nem régebbi.
Mi múlt héten intéztük el és május 5re vagyok kiírva.
Oda mentünk mind a ketten az okmányirodába, az anyakönyvezetőnél leadtuk a kiskönyvet, a paprt amit a doki állít ki h tényleg babát várok (ez nagyon fontos mert enélkül nem csinálják meg), apa és ez én személyim és lakcím kértyámat.Kb 20 perc alatt megvoltunk vele.
Szia. Én hétfőn voltam a párommal (Békéscsabán), 18.hétben vagyok. Személyi igazolvány és az orvos által kiállított igazolás kellett hozzá. Egy anyakönyvvezető tette fel a kérdést, hogy vállalja-e és tőlem annyit kérdezett, hogy elfogadom-e. Miután válaszoltunk elmondta, hogy ez már vissza nem vonható, a kórházban elfogadják. Aláírtuk és jöttünk is.
Nyugodtan mehettek megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!