Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha voltam bárányhimlős és...

Ha voltam bárányhimlős és most 15 hetes kismami vagyok, és a gyerkőcöm elkapta/ja a bárányhimlőt, ez milyen hatással lehet a babára és Rám. Tapasztalatokat szeretnék, ha lehet, mert aggódom. és ha nem voltam?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha voltál akkor terhesség során már nem okoz problémát az újabb fertőzés.

Ha még nem voltál az magzat elhalást vagy súlyos sorvadást okozhat.

2011. márc. 22. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
én ugy tudom hogy a rózsa himlő okoz ilyen problémát.a bárány himlő nem.én a 4.-dik babát vártam mikor mind 3 gyerekem elkapta a bárány himlőt.nem is volt semmi gond.igaz én már gyerek korban voltam benn.
2011. márc. 22. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A bárányhimlő is ezt okozza. És egyre agresszívabb vírus. Nem véletlen, hogy az utóbbi időben már nem az megy, hogy vigyük a gyereket fertőzött közegbe, hogy minél előbb védett legyen, hanem az, hogy oltassuk be.
2011. márc. 22. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 18 hetes terhes voltam mikor a lányom bárányhimlős lett.Nekem nem lett semmi bajom nem kaptam el mert már átestem rajta és ez a babának is védettséget adott.Amúgy csak az első 12 hétben és szülés előtt két héttel veszélyes a babára nézve ha te elkapod.Nyugi nem lesz semmi .
2011. márc. 23. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltatok.. remélem tényleg minden rendben lesz, mert akárhogy is a babának még sok mindene fejlődik.. de csak pozitívan.. minden rendben van :)))))
2011. márc. 23. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!