Szerintetek az orrdugulás még inkább fokozódik az utolsó hetekben?
Figyelt kérdés
34. hétben vagyok. Az állandó szájlégzés miatt a torkom teljesen ki van száradva. Öklendezve köhögök, a torkom is kapar. Ez így van hónapok óta, de most mintha még rosszabb lenne. Éjjel horkolok, többször megébredek a szájszárazságra. Viszont nem érzem magam betegnek és remélem már a szülésig egészséges maradok. Titeket is nagyon kínoz az orrdugulás?2011. márc. 22. 20:48
1/3 anonim válasza:
szia igen szerintem ez normális de h mitől van vagy h lehet e valamit ellene tenni aszt sajnos nem tom mindig meg akarom kérdezni a dokit de elfelejtem én az elején nem is vettem magamat eszre h szájon át lélegzem ha nem a többiek rám szóltak h mi van velem tan beteg vagyok ez mar egy 3-4 hónapja van és egyre hangosabban és nehezebben veszem a levegőt ha meg egy kicsit mozgok akkor kifáradok és olyankor olyan mind-ha maratont futottam volna...most mar én is horkolok és a párom szerint olyan isten igazából h meg nőt így horkolni nem halott de hat ez van :-) jó baba varas 38hkm
2/3 anonim válasza:
En is ugy vagyok mint az elottem szolo.:)) kive hogy nem horkolok. En 3 hete kezdtem ugy hogy beteg voltam torokfajos nathas. Igy azt hittem a kesobbi " natha" ami orrdugulas volt inkabb meg a betegseg miatt van es mar kivoltam hogy sose gyogyulok meg. De ez nem natha csak hasonlo. Szoval nem vagy egyedul. Ez terhessegi nyalkahartya duzzanat. De az is lehet allergia vedonom mondta. 35 hetes km
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Mit értett azon a védőnőd, hogy lehet allergia is? Arra gondolhatott, hogy terhesség előtt nem voltál az, de most kialakult? És mitől, ilyenkor hajlamosabbak vagyunk rá?
2011. márc. 23. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!