Angliai kismamák! Hogyan tudnám hazaszállíttatni a tengeri malacaimat?
Figyelt kérdés
25 hetes terhes vagyok és egy másfél szobás lakásban lakunk. Másfél éve van 2 tengeri malacom, de most hogy terhes vagyok, kicsit aggódok. Félek, hogy árthatnak a babának. Egyik ismerősömnek állítólag tőlük lett ekcémája. Nem akarnám őket eladni, de nem tudom, hogyan juttassam őket Magyarországra. A futárszolgálatok 330 euroért vinnék, ami azért sok. Tudtok esetleg valami jó ötletet, vagy valakit, aki megy haza Luton környékéről és elvinné őket?2011. márc. 22. 16:41
1/1 anonim válasza:
Figyelj nekem 4 tengerimalacom van plusz egyéb rágcsálóim. Gondolom nem puszilgatod, nyalod-falod őket. Csak akkor érintkezz velük ha takarítod őket vagy etetsz. Nem kell ezért megválnod tőlük csak legyél óvatosabb. Szerintem.
8+1 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!