Van olyan közöttetek, aki a terhesség alatt folyamatosan használt orrsprayt? Nem a tengeri sósra gondolok. Hallottam már olyanról, aki használt és egészséges babája lett. Az orvosa is tudott róla.
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 16:45
1/7 anonim válasza:
Än hasznälok orr spryt,meg minden nap 2 szer ki kell mosni az orromat sos vizzel,idäig mäg nincs semmi baja a picimnek,29 hetes kismami
2/7 A kérdező kommentje:
Orvosi felügyelettel? Tehát tud róla a doki is? Gondolom ő javasolta az tengeri sós öblítést. Ugye?
2009. jún. 15. 17:11
3/7 anonim válasza:
nem folyamatosan, de használtam
allergia miatt
úgy emlékszem, otrivint
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2009. jún. 15. 17:18
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én Rhinospray plus-t használok, azt lehet terhesség alatt,sajnos muszáj.
6/7 anonim válasza:
euphorbium comp.-Heel
homeopátiás,jó!
7/7 anonim válasza:
szia,az elsö vagyok,orvosi javaslatra hasznälom a tengeri sos vizet,äs azota abszolut nem folyik az orrom äs nem hapcizok ,nekem bevällt.Egy magänklinikän ajänlottäk ezt a teräpiät,amivel bespriccelem a vizet az 6500 ft-ba került. a tengeri so meg nem dräga.Elöször nagyon kellemetlen volt,de mär a 4 -ik utän megszokta az orrom.Megärte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!