Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tengeri kütyüke lehet enni?...

Tengeri kütyüke lehet enni? 25hete vagyok.

Figyelt kérdés

Vettünk fagyasztott rákot polipot, pizzát csinálunk ma belőle.Megehetek 2-3szeletet belőle?

Vagy árthat a picinek?

Ti ettetek?

2010. szept. 23. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem lehet enni.
2010. szept. 23. 10:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Arra figyelj, hogy JÓL át legyen sütve/főzve! Picit se maradjon nyers! Akkor lehet.

Én nem eszek ilyesmit, sőt húst sem egyáltalán mert megundorodtam mindenféle hústól a terhességem alatt, pedig előtt szerettem:(

Úgyhogy vega lettem.

Jó egészséget és jó étvágyat

21 hetes km

2010. szept. 23. 10:22
 3/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

ezt találtam

"TÉVHIT: A tengeri halak és a tenger gyümölcseinek fogyasztása higanymérgezést okoz.

A higany valóban terheli az anya és a magzat idegrendszerét egyaránt, komoly elváltozásokat okoz, ha a határértéket meghaladó mennyiségnél több jut a szervezetbe. A tengeri állatok szervezetében valóban több higany halmozódik fel, mint egy a ház körül kapirgáló csirkében. A magyarországi tengeriherkentyű-fogyasztás azonban messze elmarad a világviszonylattól, az a néhány alkalom, amikor a kismama ilyesmit eszik, biztosan nem ártalmas, sőt, ilyenkor nagyon fontos omega3 zsírsavakhoz jut a mama és a kicsi szervezete."

2010. szept. 23. 10:24
 4/11 A kérdező kommentje:

MIndenhol mást olvasok erről, van ahol tiltják van ahol engedik...

Nem tudom követni, nagyon kívánom, persze ha nem szabad kibírom nélküle, de ha lehet akkor 1szeletet megeszek:)

2010. szept. 23. 10:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez megnyugtató volt!
2010. szept. 23. 10:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi Egyiptomba mentünk, még baba előtt be volt fizetve az út, kérdezte ma nőgyógyászt, hogy ehetek-e ilyeneket, azt mondta, hogy nyugodtan, csak legyen jól átsütve. Ha jól esik, egyem nyugodtan. Semmi bajom nem lett sem nekem, sem a ma már 2 éves lányomnak.
2010. szept. 23. 10:28
 7/11 A kérdező kommentje:

:):D:):D:)

Jó hírek számunkra:Ö

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 23. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a terhesség 39.hetében ettem tenger gyümölcseis pizzát. Azóta a fiam 8.5 éves.:)
2010. szept. 23. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne?

Egyél ami jólesik.

2010. szept. 23. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyaralás előtt én is kérdeztem a dokim, és azt mondta, hogy egyek csak bátran.
2010. szept. 23. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!