Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Jázmin...

Mi a véleményetek a Jázmin névről?

Figyelt kérdés
Nem túl gyakori ez mostanában, nem szeretnék tucatnevet?!
2011. márc. 22. 13:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a Jázmin, sőt, sokáig úgy volt, hogy ez lesz a baba neve, viszont sokat hallottam, és olvastam is róla, hogy milyen tucatnév lett..aztán egy oldalon láttam is éves átlagokat a nevek gyakoriságáról, és tavaly meg tavaly előtt a Jázmin volt az első helyen, kb 1600-an adták ezt a nevet. Szóval én lemondtam erről a névről, pedig még most is szívesen választanám, de én sem szeretném, ha rajta kívül többen rohangálnának ilyen névvel. :-( 36h km
2011. márc. 22. 15:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik a Jázmin. Szerintem én azt fogom adni, ha kislány lesz, de legalábbis nagyon esélyes. Ezt nem tudod megmondani, hogy éppen abban az oviban, ahova vinni fogod 3 év múlva hány db. Jázmin lesz vagy Míra. Ennyi erővel készíthetnénk egy felmérést a környéken, hogy ki mit ad a születendő gyerekének. Ja, és attól is függ hol lakik az ember, mert van olyan környék, ahol pl. a Dzsenifer vagy a Szamanta a gyakori. :D
2011. márc. 23. 22:00
 13/13 Mónika87 ***** válasza:
Ha kislányom lesz,már eldöntöttük hogy Jázmin lesz a neve!Nagyon szép név!
2011. márc. 31. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!