Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Jázmin...

Mi a véleményetek a Jázmin névről?

Figyelt kérdés
Nem túl gyakori ez mostanában, nem szeretnék tucatnevet?!
2011. márc. 22. 13:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem kifejezetten tetszik! :)
2011. márc. 22. 13:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Szép, de szerintem ne zavarjon, ha sok is van belőle (ha sok van). A lényeg, hogy neked tetszik.
2011. márc. 22. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. Bár nemrég egy játszóházban a Jázmin felkiltásra 4 kislány kapta fel a fejét... tényleg sok van belőle most. Tucatnév lett, de gyönyörű.
2011. márc. 22. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nagyon szép név.
2011. márc. 22. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:
szép,de nagyon tucat,úgyhogy ha nem akarsz neki gyakori nevet,akkor ne ezt add,ugyanúgy ahogy ne add az Amirát,Annát,Boglárkát,Reginát...ezek most nagyon felkapottak.
2011. márc. 22. 14:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Még az Emma, és a Panna, ami szóba jöhet, de a férjemnek nagyon tetszik a Jázmin, igazából nekem mind a három tetszik, csak nem szeretném, ha az oviban rajta kívül lenne még 5 ugyanolyan nevű gyerkőc.
2011. márc. 22. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát most mondok valamit. Az én kislányom Emma. Az oviban, ahova 100 gyerek jár összesen 3 Emma van és Anna egyetlenegy sem, pedig az Emma és az Anna tucatnevek. És tuti, hogy ha kislányom lesz még egy, akkor ő Anna lesz. Mondjon aki amit akar.

Ja és az unokatestvér Kinga, állítólag nem tucatnév, én mégis ismerek egy párat.

Szóval ne adj erre.

2011. márc. 22. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Az Emma meg a Panna is tucatnév elvileg,de szerintem ne adjatok erre.Nevezzétek el úgy,ahogy szeretnétek,és ahogy tetszik nektek.Vagy ami még jó megoldáés lehet,hogy második névként adjatok neki valamilyen különlegesebb másaodik nevet.
2011. márc. 22. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Na az utolsó mondatot jól megaszontam :)
2011. márc. 22. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Mind a 3 tucatnév:(Sajnos:(Én nem gondoltam,hogy amit adok a lányomnak az tucatnév és mint kiderült az is nagyon gyakori manapság,Mirának hívják.
2011. márc. 22. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!