Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt már méhen kívüli...

Akinek volt már méhen kívüli terhessége, annak hány hetesen derült ki? S simán kimutatja az ultrahang?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem volt, csak későn mentem el vele, nem gyanakodtam semmi komolyra. megjött a menzim, ömlött a vér 7-8 napig, görcsöltem rendesen, iszonyú erőtlen és fáradt voltam. aztán 1 két kávézacc szerű erős folyás, majd 1 hét barnázás. ezután mentem csak el dokihoz. 2 hós volt, másnap életmentő műtéten stem át, mert átszakadt a petevezetékem.

a fent említett dolgok jellemzőek a méhenkívülire, + a terhességi tünetek, csak sokkal erőteljesebben.

ha magammal is foglalkoztam volna annyit, mint a család bajával és a munkahelyi hajtással, akkor ez megelőzhető lett volna. azóta van 2 gyermekem.

2011. márc. 22. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és a teszt és az ultrahang is kimutatja. utóbbi a 6. héttől.
2011. márc. 22. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Kávézacc folyás egy hétig, 4+6-nál roncsolódott petevezetékkel műtét. Az UH-n csak nagy nehezen találták meg, de már vér volt a medencémben. Semmi fájdalmam nem volt. Teszt kimutatta rendesen, 2. próbálkozásra sikerült.

Utána első próbálkozásra újra összejött, ma vagyok 19 hetes :)

2011. márc. 22. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi tünet, csak gyanú, mert a méhben nem volt. Uh 6 hetesen mutatta ki.
2011. márc. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!