Székesfehérváron keresek egy jó magánrendelőt, jó nőgyógyásszal, jó uh-géppel?
Figyelt kérdés
Mindegy ki az orvos,mert egy magánrendelőt sem tudok sajnos.Ha telefonszámot tudnátok adni azt pluszba megköszönném.Köszönöm annak aki ír!2009. febr. 23. 20:25
11/14 anonim válasza:
A Deák Csaba a Sziget utcában rendel a 10 emeletes ház alatt. Külön kismama centruma van, ahol helyben elvégzik a vérvételt, nst-t, stb. Ezt az előbb elfelejtettem.
12/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ.Még azt kérdezném hogy hüvelyi uh kinél van??
2009. febr. 23. 20:57
13/14 anonim válasza:
én írtam a batát.
engem egyszer se u.h.ozott hüvelyivel, lehet nincs neki.de a schandlnál van,azt tudom.régebben volt hozzá szerencsém:(
14/14 anonim válasza:
Blaskó Ervin is az Orvosok Házában rendel, ő nem ilyen drága... És sokszor az sztk-ba hív, ott nyilván ingyen. Nekem akkora önbizalmat adott, hogy 5 babát szeretnénk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!