20 hetes várandós vagyok,1 hete nagyon élesen fáj a bordáim alatt és a gyomorszájamnál. Szinte folyamatosan. Mit tegyek?
Nem tudom pontosan ugyanazt érzem e mint Te, de nekem is nagyon szúr a bordám alatt de csak a jobb oldalon.Minden este fáj napközben nem érzem.Este mikor lefekszem akkor enyhül és egy idő után elmúlik.Első terhességemnél is volt ilyen de csak a vége felé.Most 13 hetes vagyok és már most fáj.Minden este, mintha kést szúrnának a bordám alá.Megyek dokihoz jövőhéten megkérdem mi lehet ez.
Ha lefekszel neked nem jobb?egész nap fáj vagy csak esténként?
Sziasztok!
Én 27 hetes vagyok és már egy pár hete nekem is nagyon szúr:(! Mondjuk nekem általában akkor ha ülök és én sajni 10 percnél tovább nemtudok ülni én mondtam a nögyógyászomnak meg a védönönek és ők azt mondták hogy a szerveinket ide-oda tudja tologatni a baba hogy csinálja magának a helyet de a fix csontjainkat sajnos nem és ahogy tágulunk ezért fáj nagyon!
Nekem azt mondta a védönö hogy ez csak rosszabb lesz:(!
Nekem is csak a jobb oldali bordám fáj!
Nekem néha jobb néha nem! Kiváncsi vagyok nektek mit mondd majd a dokitok!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!