Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes addig mellszívót...

Érdemes addig mellszívót venni, amíg nem tudom, hogy lesz-e tejem?

Figyelt kérdés
Nem szeretném,ha ezen állna vagy bukna a dolog,mert nagyon szeretnék szoptatni,de nem akarok felesleges tízezreket kiadni úgy,hogy esetleg nem is tudom használni.Ha viszont lenne tejem,akkor egy drágább kategóriájú elektromosat vennék.Szerintetek?Vannak olcsóbb 5000ft körüli kézik is,talán még azért kiadnék pénzt látatlanba.
2011. márc. 21. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A pesztonka rettentő gyenge! Egy cseppet sem tudtam kiszívni. Szerintem ha van tejed, az jön rendesen, szinte kézzel is ki lehet fejni.Ha viszont kevés, vagy akadozik, akkor bizony fejni kell, hogy beinduljon. Én bánom, hogy nem vettem meg rögtön a legjobbat, mert egy hónapig fejtem mindenféle vackokkal napi 8 órában. nagyon akartam, hogy legyen tej, és lett is, 9 hónapig szoptattam végül, de nagyon nehéz volt az eleje. Köv. babánál a legjobb mellszívót veszem meg. Szerintem elég, ha most kinézed, hogy neked melyik lenne az, és ha szükséges, a párod is meg tudja venni. Bár én már a kórházba is vittem. Az avent kézi egyébként tényleg jó!
2011. márc. 21. 14:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Úgy döntöttem hogy avent kézit fogok venni.Remélem elégedett leszek vele.
2011. márc. 21. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!