Szerintetek érdemes mellszívót beszerezni a szülésig?
Szia, érdemes beszerezni! Nézz körül teszveszen, vaterán, féláron kaphatsz alig használt darabokat.
Nekem medela kézi mellszívóm volt, nagyon szerettem, az újan sem olyan drága. Sokan dicsérik az aventet, nekem az nem jött be.
Végül is mindegy, milyen márkát veszel, csak ne olyan kis gagyi pumpásat vegyél.
Elektromosat meg ráérsz akkor venni, ha már tutira rengeteg a tejed. Addig is bőven elég egy sima kézi mellszívó.
szerintem meg felesleges. mindig annyi tejed lesz, amennyire szüksége van a picinek.
a kórházban fölösleges fejni, mert az még előtej, inkább szopizzon.
aztán ha kevés tejed van, többször rakod mellre.
ha sok, akkor meg apránként annyira apad, amennyire kell. sokáig úgy se tudod tárolni a tejet, egy idő után a lefejt tej zsírtartalma nem is megfelelő neki.
fejni akkor van értelme, ha valamiért nem tudsz szoptatni.
mi nem vettünk és nem is bántam meg, fölösleges pénzkidobás lett volna.
17,10 vagyok, utolsót megcáfolnám. Nekem annyi tejem volt, ha nem lett volna mellszívóm, begyulladtak volna a melleim. Nekem több tejem volt, mint ami elég volt a babámnak. Jól jött a mellszívó.
A kórházban még nem használtam, de a 3. napon otthon már muszáj volt!
Ha meg kevés a teje valakinek, akkor azért jó a mellszívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!