Érdemes addig mellszívót venni, amíg nem tudom, hogy lesz-e tejem?
Én se vennék és nem is vettem meg addig.
nézd ki milyet szeretnél. célszerü olyat - márka- váltasztani amilyen a cumisüveg.
az olcsóbb kézi nem jó azért felesleges pénzt adni de gépit se vennék a kézi középkategóriás - mam, avent- tökéletes.
miért ne lenne tejed? már eleve butaság ilyenre gondolni!
én vettem előre, kézit is és gépit is. soha nem használtam, mert felesleges lett volna. a babám ügyesen szopizott, rendesen kiürítette a cicimet. amikor már egy ciciből nem lakott jól, akkor 2 ciciből szoptattam.
Én a helyedben használtan vennék. És a kézi elegendő, mert jobban kiüríti a mellet.
második vagyok.
az avent kézire gondoltam én is (avent isis)
Szia :)
Ugyanezt kérdeztem a védőnőtől, és azt a választ kaptam, hogy előre nem érdemes megvenni, mert kézzel is lehet fejni, de ha esetleg majd úgy gondolom, hogy nekem mégis kell, akkor is bármikor meg tudom venni. Nem vettem meg előre, és később sem kellett, mert nekem kézzel is ment a fejés. :) Feleslegesen dobtam volna ki azt a pénzt az ablakon. Három és fél évig szopizott a lányom, igaz egyéves kora után már nem fejtem, mert akkor már evett mást is, nem kellett aggódni, hogy elég lesz e neki a tej :)
Most sem veszek:)
Az meg meg se forduljon a fejedben hogy nem lesz tejed :) Lesz, és kész. :) Ha meg tényleg kézzel nehezen jön ki, akkor is ráérsz majd megvenni, ha tényleg szükségesnek érzed.
barátnőm babája nem szopott. így 10 hónapig kizárólag fejt, és csak a kézi aventtel. a gépi nem ürítette ki teljesen a cicijét.
elegendő a kézi is.
Nekem nem volt mellszívóm,én kézzel fejtem. Ennél olcsóbbat ki se találhat az ember :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!