Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik légzésfigyelőt vennéd,...

Melyik légzésfigyelőt vennéd, vagy milyet veszel/vettél? És miért azt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 21. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kölcsönözz vagy vegyél Baysens 2 .típust a Madarász kórház ajánlásával !
2011. márc. 23. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Angelcare-t vettünk használtan, soha semmi baj nem volt vele, most a tesómék használják, de náluk is jól működik. Soha nem riasztott tévesen. Szerintem jó a használt, (valaki írta, hogy nem venne), mivel ezeket a matrac alá kell tenni, és soha nem érintkezik a gyerekkel.
2011. márc. 23. 13:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Babysense II. A Madarász Kórház ezt ajánlja és náluk vannak baba újraélesztési tanfolyamok is. Nagyon jó, megbízható! Nekünk ilyen van, használtan kaptuk ismerőstől. Az új. kb. 38ezer, használtan már tudsz venni 16-18ezerért is!
2011. márc. 23. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is a babysense vált be, előtte kaptunk angelcare-t, de még olyankor is riasztott, mikor a kicsi ébren volt, akárhogy állítottuk az érzékenységet.

A babysense viszont egyetlen egyszer sem riasztott, nagyon szerettük (pedig azt használtan kaptuk).

Működni működött, mert párszor elfelejtettem kikapcsolni, mikor kivettem a fiamat, volt is nagy szirénázás:)

2011. márc. 23. 13:47
 15/15 anonim ***** válasza:
AngelCare AC401 van.Imádjuk.Már lassan 3 éve használjuk,soha semmi gond nem volt vele(mi újonnan vettük).
2011. márc. 23. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!