Légzésfigyelőt, de milyet?
Angelcaret szeretnék, de olyan sok féle van. Ti melyiket javasoljátok?
Aki nem javasolja: tudom, hogy előfordulhat, hogy nem kell, vagy feleslegesen riaszt, de ez az én lelki nyugalmamat szolgálja, inkább ne kelljen, minthogy gond legyen, és miattam :(
Szió!
Egyetértek veled abban, hogy inkább feleslegesen riasszon, minthogy gond legyen. Az én kislányom 23 hetes, de még mindig haszálom a légzésfigyelőt. Nekünk Angelcare AC 301 R van. Ehhez van bébiőr is (35.000 volt együtt - külön-külön jóval drágább lett volna). Szerintem jó, mert a bébiőr az első pár hétben nekem nagyon sokat segített, hiszen nem kellett állandóan ott ücsörögni a bébi mellett (ami az akkori depressziós állapotban nagy segítség volt).
Egyébként én akármelyik bababoltban kérdeztem, mindenhol az Angelcare-t ajánlották, ezért is választottuk ezt a márkát. Ja és ha kifogod, akkor a légzésfigyelő mellé kapsz ajándékba szagelzárós kukát is.
Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok!!!
Zita
Szia!
Nekünk Angelcare 301-es van, és szó szerint életmentő volt a nagyfiamnál.
Nem is vettem ki alóla, csak mikor jött a tesó. Akkor is rossz érzéssel, szívem szerint 18 éves korukig otthagytam volna.
Sok boldogságot a babához, és sose kelljen a kütyü csak a nyugalmad miatt!
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!