Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol vásároltok a babának?

Hol vásároltok a babának?

Figyelt kérdés
Hordozó, babakocsi, ruhák,...
2011. márc. 21. 09:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
igen, én is arra gondoltam :) csak féltem tőle az ismert okok miatt. (most nem akarok itt offolni) remélem beválik nektek.
2011. márc. 21. 10:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Én sem akarok offolni, de azért leírom. Végül is nekem a főbb szempont az, hogy tudjam mérni majd mennyit szopizott, de beszéltem telefonon az eladóval, és ő úgy oldotta meg, hogyha a baba pontos súlyát akarta lemérni, akkor még rátett +300grammot :D De arra tökéletesen megfelel majd, hogy etetés előtt és után tudjam, hogy mennyit evett! :-)
2011. márc. 21. 11:03
 13/20 anonim ***** válasza:
persze, így is tökéletesen alkalmas a célra. csak bennem az merült föl, hogy ha ez van vele, akkor lehet, hogy más gond is lehet, amit persze előre nem tudhatok. de kívánom tényleg, hogy ne legyen és akkor abszolút jó vásár volt.
2011. márc. 21. 11:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Mérleget nem vettem régen se, nálunk lehet bérelni.
2011. márc. 21. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
átlagban (nálatok) mennyi a bérlés? hány hónapos korig kell? én is ezen gondolkodom, hogy vegyek, vagy inkább béreljek.
2011. márc. 21. 11:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri venni, én akárhol néztem a bérléseket, mindenhol havi minimum 3000 ft, és ha mondjuk használod 3-4 hónapig, azért az nem kis pénz, és használtan megtudja venni az ember olcsóbban! Nem? :-)
2011. márc. 21. 11:27
 17/20 A kérdező kommentje:
A lányommal használtam így 3 hónapig, de nem emlékszem, mennyi volt pontosan, 1000 Ft körül volt. Most még nem kérdeztem utána.
2011. márc. 21. 11:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem bababoltban, hanem a védőnőknél béreltük.
2011. márc. 21. 12:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hasznát veszed e de leírom.Bp-en a XV. kerületben az Ázsia Center előtt van a China Markt.Abban van a Berego baba nagyker.Én most vettem kb két hete ágynemű garnitúrát 3 részest 5500 forintért vagy például körömvágó ollót 250 forintért.Egy csomó jó dolgot lehet kapni jó áron.Ami drága azok az Avent termékek.Azok a Dm-ben is olcsóbbak mint ott.Baba kocsik is viszonylag olcsók.
2011. márc. 22. 07:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a napokban akadtam rá egy varrónőre, aki szerintem nagyon jó áron és szépen dolgozik! Egy szett nála 5200 ft, abban pedig az alábbi dolgok vannak: Baldachin masnival, paplan + párnahuzat, fejvédő, rácsvédő, és én pluszba rendeltem hozzá szívecskés lógót 200ft-ért, matrachuzatot 1400ft-ért, a párna+paplan töltése pedig 700 ft!
2011. márc. 22. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!