Tud e valaki jó szülész orvost ajánlani Miskolc környékén?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 12:24
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én konkrétan Dr. Leskó Róberthez járok a megyeibe már 8. hónapja. Nagyon rendes, lelkiismeretes orvos, csak ajánlani tudom mindenkinek.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én Dr. Bikki Bélához járok.Nagyon aranyos, kedves, megbízható.A magánrendelésére is járok, ott van ultrhang is :)))))))
21 heteske
3/5 anonim válasza:
Dr.Sólyomvári Mária. Nála szültem, kiváló orvos!
4/5 anonim válasza:
Szia, én Kazincbarcikán járok dokihoz Dr Váradi Józsefhez, nagyon rendes, és segítőkész...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én még nagyon az elején vagyok 9 hetesen, de sajnos a régi orvosomnak az egészségügy szétzilálása óta nincs osztálya. Pedig mindenki istenítette és mi is nagyon megvagyunk vele elégedve.
Mivel viszont nála nem szülhetek, ezért szeretnék mihamarabb új orvost találni, aki mellett világrahozom a babát.
2009. febr. 24. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!