Női nőgyógyász Miskolcon? (Vagy Miskolc környékén? Magánrendelő)
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 21:20
1/15 anonim válasza:
Miskolcon kevés női nőgyógyász van.
Én konkrétan egyet ismerek dr. Pázsit Emese, de ő csapnivaló!
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az elsőről nem hallottam még, de akkor nem is keresem fel. A 2.ról olvastam, hogy a szülészettől eltiltották, mert csinált valami hibát, vagy valami ilyesmi... De végülis nem szülészt keresek. :) Ha valaki tud még esetleg valakit várom a válaszát.
2011. aug. 29. 09:19
5/15 anonim válasza:
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Jó, hogy vannak még női orvosok!
2011. aug. 29. 10:03
7/15 anonim válasza:
Sólyomvári doktornőt én is ajánlom, nagyon aranyos!
8/15 A kérdező kommentje:
És nem tudjátok, hogy Sólyomvárinál mennyibe kerül egy vizsgálat?
2011. aug. 29. 20:17
9/15 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy hol és mikor van magánrendelése, de dr. Gertig Juditot is tudom ajánlani a megyei kórházból. Vészhelyzetben - koraszülés, soha nem látott előtte - jól vizsgázott.
10/15 anonim válasza:
Szia!Anno a nagylányom én is a Sólyomvári doktornőnél szültem (13 éve). Csak csupa jót tudok Neked mondani róla.Megértő,segítőkész és kb. 1 órán belül bent volt a szülőszobán hajnalban amikor megindult a szülésem(Semmelweisben). Akkor nem volt fix.tarifája ,mindenki annyit adott neki amennyit tudott/akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!