Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Női nőgyógyász Miskolcon?...

Női nőgyógyász Miskolcon? (Vagy Miskolc környékén? Magánrendelő)

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sólyomvári tényleg jó. Én Gazdik Irénhez járok, a Semmelweis szűrőközpontban rendel minden nap délelőtt. Van egy érdekes stílusa, kicsit nyers, de én szeretem. A vizsgálata sem fájdalmas.
2011. szept. 2. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Horváth Zsuzsannát semmiképpen nem ajánlom!!! Pár éve miatta kínlódtam egy évig. Ment az egészségem, pénzem, időm, és végül műtöttek.Persze nem ő. és az is kiderült, hogy félre kezelgetett.
2011. szept. 4. 08:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Horváth Zsuzsannáról nem olvasok sok jót. :S Szerintem majd Sólyomvári doktornőt keresem fel. :) Köszönöm a válaszokat, persze ha tud még valaki ajánlani valakit, vagy épp valakiről rossz tapasztalata van, várom válaszát. :)
2011. szept. 4. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
5500 körül van nála egy vizsgálat rákszűréssel együtt.
2011. szept. 5. 08:01
 15/15 anonim válasza:

Hát én meg pont a Sólyomvári Máriát nem javaslom. Hozzá jártam évekig. Szinte bármilyen problémával fordultam hozzá, egyből gombás megbetegedést diagnosztizált, pedig nem voltak arra utaló tüneteim. Állandó petefészek fájdalmak, és egyéb dolgok, de csak és kirázólag egy dolgot tudott: ez biztos gomba. Egyszer kértem tenyésztést, amire annyi volt a válasza: de az pénzbe kerül!

Természetesen az is negatív lett. Még egy probléma, aminél elkezdett magyarázni, hogy hát ezt nem vezeti fel a kiskönyvembe, mert mi van ha azt valaki megtalálja és elolvassa! Na ezután az életbe nem mentem vissza hozzá! Ultrahang sincs nála, csak ha elballagsz a kórházi rendelőbe!

Számomra ő nem orvos!

2016. jún. 12. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!