Mit csináljak? Most megyünk majd 4D-re de az én kisfiam éjjel aktiv nagyon és napközben alszik! Mit tudok tenni hogy jó felvétel sikerüljön? Nem szeretném ha végig aludná az egészet!
Szia,
ugy tudom hogy egy kis kave, tea az hasznos lehet ilyenkor, aktivabb teheti a babat. Ja, es pluszban meg azt is hallottam, hogy erdemes teli hugyholyaggal menni, mert akkor meg jobban latszodhat a csöpseg... (ez utobbi mondjuk egy kismamanak nem lehet gond.) :)
Szep napot, es szuper jo "mozizast". :)
Csoki is segíthet, meg az, ha bemenetel előtt kicsit meggörnyedve üldögélsz. Kényelmetlen lesz neki, és felébred helyezkedni. Ezt nekem az UH-os hölgy mondta.
Ennek ellenére az én picikém mindkét 4D-s UH-ot, és a 2D-seket is rendszeresen átaludta. Mielőtt bementünk, és miután végeztünk, mindig ébren volt. :D Ennek ellenére nagyon jó felvételeket készítettek róla másodjára.
Szia!
17. héten voltunk uh-n és hiába szerettük volna megtudni, hogy kisfiú vagy kislány, mivel háttal fekve aludt. Aztán valaki hasonlót kérdezett itt, és többen ajánlották a kólát. Hát kipróbáltuk a 20. héten, nagyon bejött, ajánlom Neked is! Elég volt 3 dl. Én amúgy sosem iszom ilyesmit, és mikor elmondtam a doki bácsinknak, hogy mit követtem el, jól mulatott rajta, hogy milyen eredményes volt. Azóta fotón őrizzük a szerszámocska képmását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!