33-34 hetesen van értelme még 4D-s UH-ra menni? Milyen ilyenkor a felvétel jó?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 15:14
1/4 anonim válasza:
Nem! Mi 31. hetesen voltunk és már elkéstünk. A babánk arcáról szerettünk volna szép képeket, de már éppencsakhogy ráfért a képernyőre. Az uh-os azt mondta 1 héttel hamarabb kellett volna... (még szerencse hogy voltunk 16 és 24 hetesen is). Következő gyereknél max. 29 hetesen fogunk menni.
2/4 anonim válasza:
Upsz a fenébe. Én meg 30 hetes, és 3 naposan vagyok bejelentkezve!:s Lehet hogy mi is elkésünk akkorára, mivel a babánk 2 héttel így is nagyobb a koránál.
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor már nagyon kicsi a hely neki és eléggé össze van görnyedve (magzati póz), szóval nagyon nehéz olyan képet mutatni, ahol ne takarná egyik testrésze a másikat.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Mi 24 hetes vóltunk. A picink arca elég jól látható volt, de inkább később kellett volna mennin 3 héttel. Én 3 hete kérdeztem meg az orvosomat, hogy van-e értelme 31 hetesen. Azt modta hogy nem igazán, mert nagy a baba és úgy ahogy az előttem szóló mondta nem igazán fér már bele a képbe.
Üdv:34h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!