Székesfehérváron láttam szülészet épületében a nőgyógyászati UH-n kiírva, hogy csinálnak 4D-t is! Van közöttetek olyan kismama aki ott csináltatta meg a 4D-t? Milyen minőségű a felvétel, és a képek?
Figyelt kérdés
A Sziget utcaiba voltam, de a babámból semmit nem látni. :(
Ezért tettem fel a kérdést, hátha járt ott közületek már valaki. :)
2010. jún. 24. 17:19
1/4 anonim válasza:
Én egyáltalán nem voltam vele megelégedve, a babából alig látszott valami és a képek minőségével is voltak gondjaim. Ráadásul kétszer voltunk, mert az első nem sikerült. Ami pozitívum, ha nem sikerül akkor (ha jól emlékeszem) az elsőt nem kell kifizetni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor ez is olyan lehet mint ami a Sziget utcában van. :S Mert ott sem látszott semmi a babából, az orvos mutogatta, hogy mi hol van, de én semmit nem vettem ki belőle. :( Esetleg nem tudsz jobb minőségű 4D-s uh-t valahol?
2010. jún. 25. 07:38
3/4 anonim válasza:
Igazából én a sziget utcairól jót hallottam eddig. Sajnos másikat nem tudok Fehérváron. Hányadik hétben voltatok? Mi a 28.-ban, de akkor már elég nagy volt a baba és azért is látszódott belőle kevés. Remélem találsz olyan helyet ahol jó minőségűt csinálnak.
4/4 A kérdező kommentje:
A 27.héten héten voltam, én is úgy gondolom, hogy már a nagysága miatt nem látszódott belőle szinte semmi. Találtam egyet Pesten, de azért felutazni......., pálya matrica + benzin + 14ezer lenne a 4D. Ez több mint 20ezer ft lenne, lehet, hogy hanyagolom a dolgot, de még meggondoljuk a férjemmel. Köszi, hogy írtál! Boldog babavárást kívánok, vagy jó babázást ha már megszületett! :)))
2010. jún. 25. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!