Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet babó? Kislányom december...

Lehet babó? Kislányom december 5. -én született. Betartottuk a 6 hetet. Kb.3 hete hányok minden bajom van és ugyan olyan tüneteim vannak mint a kislányomnál. Teszteljek?

Figyelt kérdés
Köszike a válaszokat!Remélem összejön a babó.
2009. febr. 23. 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha már voltak ilyen tüneteid és akkor baba miatt,akkor most is lehet miatta.

Szerintem csinálj tesztet és írd meg,hogy mi volt.:)

7 hós kicsi fiú anuykája

2009. febr. 23. 11:23
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszike! Megírom pirivibe ha nem baj oké?
2009. febr. 23. 11:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az esély megvan rá főleg ha nem védekeztetek.Nemtudom menszesz dolgával hogy álsz,de ha tüneteket is észlelsz akkor tesztelj!Ha sikerült a baba készülj fel mert nem lesz könnyű tapasztalatból irom nekem 1 év van a két fiam között.Sok sikert!
2009. febr. 23. 11:26
 4/19 A kérdező kommentje:
Mensim elmaradt pedig már azt mondták megkellett volna jönni-e.Nem mensis panaszaim vannak hanemm olyanok amilyenek a kislányomnál voltak amikor terhes voltam vele.Köszike hogy szurkoltok!Köszi a válaszokat is!
2009. febr. 23. 11:29
 5/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok,várom!:)
2009. febr. 23. 11:41
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet. Hallottam már nem is egy ilyen esetről. De ha lehet kérnem, ne privibe írd meg, hanem ide, mert nagyon kíváncsi vagyok.
2009. febr. 23. 11:42
 7/19 anonim ***** válasza:
Rendben megírom utolsó válaszoló.Délután veszünk a párommal tesztet,mert addig nincs aki vigyázzon a kicsilányunkra.
2009. febr. 23. 11:44
 8/19 A kérdező kommentje:
Rendben megírom utolsó válaszoló.Az utolsó választ azt elírtam.Mert a tesómén voltam bejelentkezve.Délután vezsünk tesztet a párommal.
2009. febr. 23. 11:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

szia!

szerintem nagy esélyed van rá hogy babás vagy! én úgy tudom hogy szülés után a legkönnyebb teherbe esni! :)

én is drukkolok nektek! és persze kiváncsi is vagyok a tesztelésre is!

mi már egy éve próbálkozunk az első babóval, és ilyenkor ez egy kis önbizalmat ad! :)

2009. febr. 23. 12:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszike!Délután mindenképpen megírom!
2009. febr. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!