Hanyadik hétig jártok-jártatok dolgozni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 08:37
11/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert gyogyszertárban dolgozom,és a kolleganöm mar 40hetes és csak azert is jar dolgozni,hogy fényezze magát,ö milyen lelkiismeretes élmunkás.Már levegözni sem bir,akkora a pocija+a dokija megmondta,üljön otthon a fenekén,mert már rég elkezdett öregedni a placentája,de hidegen hagyja a csajt.Normális szerintetek,hallottarok már ilyet??
2009. febr. 23. 09:44
12/15 anonim válasza:
hehe:-) mindenhol vannak ilyen emberek. nem mellesleg én eü-ben dolgozom szal ismerős a téma:-)
toll a fülébe. ha ugyérzed menj el nyugodtan.
13/15 anonim válasza:
Én most a 2. babát várom, és a 8. héttől itthon vagyok, ugyanis nagyon rosszul vagyok. 3 hét alatt 10 kilót fogytam, folyton hányok. Hiába terveztem másként, így alakult.
14/15 anonim válasza:
Én az elsőnél 6.-dik hétig a második pedig úgyjött hogy a tesóval itthon vagyok.
Boldog Baba várást!
15/15 anonim válasza:
SZia! A kolleginád túlzásba viszi nagyon!!! Én 5 hétig dolgoztam! A munkám miatt! Nehéz lett volna! Na meg a főnők ha megtudta volna Tp.elött tuti elküldött volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!