Terhesség utolso termiszében lehet orrsprayt használni? RHINOSPRAY PLUS? Nem lesz baja a babának tőle?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 11:56
11/17 anonim válasza:
Második vagyok :) Multkor olvastam utána itt neten, hogy az orrdugulás a terhesség velejárója néha. Sajna nem tudunk ellene mit tenni. Jó babavárást :)
12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mind a kettőtöknek a megnyugtatást!igen én is olvastam rola a netem és borzasztó ugy lenni hónapokig hogy nem kapok levegőt!se éjjel se nappal!szerintem amiket ráirnak csak a gyogyszergyárto védi magát és azért van rajta!mindegyiken rajta vannak ezek!szerintem az antibiotikum sokkal rosszabb és mégis lehet szedni ha kell
2011. márc. 19. 14:25
13/17 anonim válasza:
Előző terhességemnél is voltam megfázva és a tengervizes cucc semmit nem csinált. Használtam párszor, doki is engedte. Most az elmúlt 32 hét alatt 3-szor is voltam beteg, taknyos és használtam a Rhinospray pluszt, a levegő nélküli élet sokkal rosszabb. Természetesen most is minden rendben van. Szerintem nem árthat, ha nem állandóan használsz és nem nagy mennyiséget.
14/17 anonim válasza:
Én is igy jártam csak nekem még súlyosbodott egy teljes füldugulással is szinte már semmit sem hallottam.Nem volt választásom kellett orsprayt használnom,nekem az orvos nasivint irt fel...Remélem tudod majd enyhiteni a tüneteidet.
15/17 anonim válasza:
én allergiás is voltam, így terhességem alatt bizony kínlódtam az orrdugulással. nem mndom hogy sokszor, de olykor én Vibrocil orrcseppet is használtam. szerintem ha olykor olykor használod, nem lesz gond!
16/17 anonim válasza:
Szia! Én 32-33 hetes vagyok, és én is a Rhinospray plus orrsprayt használom már kb. a 16. héttől. Próbáltam én is a tengervizes orrcseppeket, (többet is) de nekem semmit nem használtak. Nem hiszem, hogy a babának ettől baja lenne!
17/17 TKI Ibolya válasza:
Most volt arcüreg gyulladásom és nem használhattam rá semmit mert nem szabad terhesen.Salvusvízes orrsprayt használtam és gőzöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!