Más is van így?! Borzasztóan kívánom és ízlik is, mindennap eszek 1tábla csokit.
Figyelt kérdés
Ti mit csináltok,hogy elmúljon ez?21 hetes kismami2011. márc. 19. 11:05
11/17 anonim válasza:
Én én most vagyok 38 hetes és végig csak az édeset, édességet kívántam. Csokit, kekszet,a süteményeknek meg egyszerűen nem tudtam ellenállni, ebédre is palacsinta, túróstészta, csupa ilyet kívántam. Mostanra már csitult a dolog. 15 kg-ot híztam, de messze nem látszik annyinak, mert nagyon vékony voltam, olyan mintha csak a hasam nőtt volna. A baba ezt akarta, nem tudtam ellenállni. Ritka szerintem, hogy valaki csak a salátát és a teljes kiőrlésű pékárut kívánja.
12/17 porcukormókus válasza:
De jó, hogy nem csak én vagyok ilyen beles kismama!! Juuuhhhhuuuu!!! ;)
13/17 anonim válasza:
Én sokkal gázabb vagyok!
Állandóan krémeket kell kutyolnom, tortákat kell sütnöm, különben megőrülök.
Mellette persze megvan a müzli, a joghurt, a gyümölcs, a méz, úgyhogy nem lehet nálam helyettesítőnek javasolni.
Pár évvel ezelőtt erőszakkal sem tudtak volna lenyomni a torkomon semmi édeset...
30 hkm
14/17 anonim válasza:
En is igy vagyok ezzel:):) egyfojtaban csak az edesseg meg a csoki:):) 21 hetes vagyo en is es kb 4kg hiztam:)
de szerintem ez nem baj ha jol esik akkor eszeg a kilok majd lemennek szules utan.
15/17 A kérdező kommentje:
Én is 4kg-t szedtem fel idáig.:)
2011. márc. 20. 09:29
16/17 anonim válasza:
szia az utolso vagyok:):) raknal kell kepet a pocidrol:)
17/17 anonim válasza:
bocsi fell-t akartam mondani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!