Húúú, nem irigyellek :) Mondjuk nálam pont úgy van, hogy a csokitól megfájdul a gyomrom és hányingerem lesz.
Az egy tábla...talán egy picit sok. Más édes dolgokat nem próbáltál? Mondjuk egy jó kis mézes-banános turmix. Édes és egészséges. Vagy: natúr müzli+zabpehely+édesebb gyümölcsök+joghurt+pici méz a tetejére.
Egyébként én is imádom és kívánom a csokit, mikor éppen nem vagyok terhes, akkor szoktam ilyeneket enni, hogy ne egyek csokit :)
2011. márc. 19. 11:14
2/17 anonim válasza:
De, kívánom én is. Bekapok egy kockát, szépen lassan elszopogatom, ha kívánom még egyet és utána teljesen jó minden.
Egy táblával ne egyél, nehogy ez legyen a baj a későbbiekben!
19 hetes kismama
2011. márc. 19. 11:23
3/17 anonim válasza:
Tejcsoki? Mert azért az annyira nem jó a cukor miatt. Egy pár darabka persze nem baj, én is ettem, de egy tábla naponta soknak tűnik (nekem).
Van egy-két nagyon finom étcsoki. Pl. Cote O'Dor, esetleg kóstold meg ezeket.
2011. márc. 19. 11:30
4/17 anonim válasza:
Előző vagyok: az lemaradt, hogy én nem szeretem amúgy az étcsokit, de ebben a fajtában van olyan, ami nagyon finom. Csak azért írom, mert sokan egyből tiltakoznak az étcsoki hallatán, pedig ki kell próbálni.
2011. márc. 19. 11:31
5/17 krisztivan válasza:
Nem tudsz mást csinálni mint odafigyelni,hogy kevesebb csokit egyél.Minnél több szénhidrátot kap a szervezeted annál többet fog követelni.Még elég sok van hátra és most jön még csak hogy megugrik a babád súlya is,nehogy bajod legyen tőle hogy a te súlyod is megnő nagyon.Nekem ez csak a 9.hóban volt de én akkor minden édességet megettem.Bármi jöhetett,elmúlt kb két hét alatt.
2011. márc. 19. 11:34
6/17 anonim válasza:
Egészségedre.
2011. márc. 19. 11:42
7/17 anonim válasza:
szia.szerintem nyugodtan egyed ha jól esik,én is minden nap eszek édességet,nem is keveset(1 tábla csoki nálam elbújhat:D).a babám nagyon jól van szépen fejlődik,a cukrom se magas,nemrég nézték.ha jól esik mért ne,persze azért mellette sok gyümölcsöt is eszek:). 26 hkm
2011. márc. 19. 11:50
8/17 anonim válasza:
probalj meg parancsolni magadnak mert a babadnak nincs szuksege csokira...igy majd jonnek a kilok es akkor meg azert leszel ideges mert rengeteget hiztal
2011. márc. 19. 11:53
9/17 anonim válasza:
Szerintem ne törődjél semmivel, ha ez esik jól, akkor edd. Én is nagy édességevő vagyok, nem múlhat el úgy nap, h ne nassolnék. Ennek ellenére nem vagyok túlsúlyos, de még csak dundi sem. A 30. hétben járok, és összesen 3 kg-ot szedtem fel. Én a mozgással szoktam kompenzálni (séta, kismama torna stb.)
2011. márc. 19. 12:44
10/17 anonim válasza:
Én is rengeteg csokit eszek, 1 tábla minimum. 21 h km
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!