Ez normális? A méhen kívüli terhességnek vannak tünetei?
2x volt méhnkívülim!
kb. 5 hetesen kezdtem barnázni, esetleg 1-2 csepp vér, elejében enyhe fájdalom, de nem is igazán a hasam közepén, hanem azon az oldalon ahol be volt ágyazódva a petevezetékbe. Majd ezek a fájdalmak felerősödtek és a végén műtét. :(
Hát ,ennyi a tünet.
második vagyok!
Kimutatja a teszt! Nekem mind a kétszer azonnal kijött az erős második csík. Menzi elmaradása után 5-6 nappal.
Amikor a HCG még nem elég magas a szervezetben ,akkor sem a méhen belüli sem a méhen kívüli terhességet nem mutatja ki teszt!
Amint eléri a megfelelő szintet, akkor pedig ugyanúgy kimutatja a méhen belüli és a méhen kívüli terhességet is!
Tehát a tesztnek teljesen mindegy hogy hol van beágyazódva a bébi. A HCG ugyanúgy termelődik.
A diagnózist a doki állítja fel ultrahang segítségével.
a teszt valóban a béta HCG értéken alapul. Általában a méhen kívülinél lassabban fejlődik a baba és ezért később mutatja ki a teszt. De ez általában van, lehetnek ettől eltérő esetek.
A méhen kívülit a 6.7. hét táján lehet tünetekkel is érezni (szurkálás) előtte ált. nem.
Az uh viszont biztosat tud mondani. De az 5. hét előtt ezen sem nagyon látszik semmi. Várj türelemmel, de szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!