SOS! Ez a fájdalom normális velejárója a terhességnek?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok. Eddig semmim sem fájt. Viszont most nagyon fájdalmas az a terület amin ülök. Pontosabban a szemérem csont is és a farkcsont is, meg a köztük levő terület, aminek nem tudom mi a neve. A csontjaim fájnak. Ez bajt jelent, menjek orvoshoz, vagy ez természetes velejárója a várandóságnak. Ismerek olyan kismamát akinek annyira fájt némely csontja, hogy szinte menni sem tudott, mégis talpon volt egész terhessége alatt. Nekem csak az a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy hagy fájjon és megyek tovább csinálni a dolgom, vagy inkább irány az ágy?!2011. febr. 11. 14:59
1/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy ezt a fájdalmat csak akkor érzem, mikor ülésből, vagy fekvésből felállok és megteszek kb. 5 lépést.
2011. febr. 11. 15:11
2/8 anonim válasza:
szia!nekem is szokott fájni de én inkább akkor fekszem el is szokott múlni meg ami még nem szokott jól esni mikor menés közben nyilal bele a szeméremcsontomba!Szerintem inkább pihenj nekem is azt javasolták
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez normális, nekem is fáj a szeméremcsontom a vége felé.
4/8 anonim válasza:
Ez normális, a tested készül a szülésre, tágulsz és ezért a kellemetlen érzés. Volt, hogy úgy fájt a farcsontom, hogy már a sírás kerülgetett, egy hete meg a szemérem csontom szórakozott velem. Én olyankor ledőlök egy fél órára és ha tudom, utána folytatom a dolgom. Sajnos nem tudsz vele mit tenni, magától elmúlik.
34+4 hkm
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Én csak a koraszüléstől félek, de akkor azt nem befolyásolja ezek szerint.
2011. febr. 11. 17:03
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem is nagyon nagyon fájt már ilyen korán.Felállás után még a járás is nehezemre esett.Azt mondják ilyenkor tágulsz.
Nekem bejött.Az első babámat spontán szüléssel egy óra alatt hoztam a világra.Hátha neked is ilyen könnyű lesz!
Sok boldogságot!
7/8 anonim válasza:
En 23 hetes vagyok es mar tobb hete faj, meg feszit belul,de mindenki azt mondja ez normalis. Az orvos is.
Van amikor mar elviselhetetlen, hiaba fekszem,az se mindig hasznal.
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is kegyetlenül fájt, ha felálltam, ha mentem, mindig. Akkor fokozottabban pihentem. Én vékony voltam terhesség kezdetén és valószínű a tágulás okozta. Ilyenkor a kötőszövetek is gyengébbek lesznek, fog majd még fájni a hátad is. Ne izgulj! A másik, hogy nekem az időjárás frontoknál szokott jobban fájni, mint most is, pedig mikor voltak azok a kellemes szép idők olyan jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!