6 hetes terhes vagyok. Miért kell ennyire sokszor pisilnem. Ez normális? Még ilyenkor nincsenek is nagyon jelei a terhességnek (rosszullét stb. ). Vagy nincs idegeskedésre okom? Mikor kezdődnek a rosszullétek?
Annyi ídősen én is sokszor jártam pisilni,de hálistennek elmúlt.A rosszúllétek szerintem mindenkinél máshogy van.Nekem mikor nem jött meg a fogam fájt nagyon innen tudtam,hogy babás lehetek.Aztán a 3dik hónapig hányinger,szagoktól undorom volt.Ha szerencséd van akkor talán kimaradsz belőle.
Jó babavárást!
23hetes kismama
Szia!
A sok pisilés normális. Még nem is tudtam hogy terhes vagyik, de fél óránként jártam. Sokan azt mondják, már előtte is szedik a vitaminokat. Próbáltam kétszer is az első trimeszterben, de nagyon rosszúl voltam tőle. (Elevit). A doki azt mondta, felesleges szedni ha úgyis kijön, úgyhogy abbahagytam, hátha jobb lesz, ha már a méhlepény táplálja a kicsit, és nem bánt a bogyó annyira. Aztán a Gravidától is szuityokul voltam. Most Hipp Natalt iszom, semmi bajom tőle. Nem szedek mellé semmit. A dokim is, én is a természetesség hívei vagyunk, régen sem szedtek be annyi bogyót, mégis minden jó volt. Ha rossz lesz a vérképem, úgyis ad még mellé kiegészítésként. Szerintem igaza van. De ezt embere és dokija válogatja.
27 hetes kismama
A gyakori pisilési inger a koraterhesség egyik jele.De lehet felfázás is, bár azt felismernéd.
Szabály pedig nincs arra, hogy mikor kell kezdődniük a rosszulléteknek. Én pl. egyszer sem voltam rosszul, röhögve csináltam végig az első trimesztert, míg más kismamik hánytak, és egészséges a kicsink.
18 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!