Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki vár úgy második gyermeket,...

Ki vár úgy második gyermeket, hogy az elsőt császárral szülte?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy más orvos mit javasol a kismamájának. Nekem azt mondta,hogy szülhetek természetes úton. A császár után 21 hónap telt el. Félek a hegszétválástól, bár az orvos szerint 100 esetből 1-szer fordul elő. Ezért is lennék kíváncsi más orvos véleményére. 36 hetes vagyok, picit esténként érzem, hogy feszül a hegem.Más is érez így, vagy ez nem jó jel? Szeretnék szülni, csak félek tőle.
2011. márc. 18. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nagyban függ attól, hogy miért császároztak. Engem 22 óra vajúdás után fájásgyengeség miatt császároztak, ezért a következő automatikusan császár lesz, pedig minden vágyam a természetes szülés volt :(
2011. márc. 18. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk majdnem 24 hónap lesz köztük. Nekem császárt jósolt. Bár az első baba téraránytalanság miatt lett császár.
2011. márc. 18. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk 26 hónap lesz a különbség és még csak 15 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki még bármi lehet mivel a baba miatt lett végül császár (rátekeredett a köldökzsinór 2x a nyakára és belekakilt a magzavízbe). Ha most rendben mennek a dolgok azt mondta akár szülhetek természetesen is. De már én is feltettem itt egy hasonló kérdést mert engem is érdekelt kinek mi a tapasztalata, nekem nem sok jót jósoltak mivel én 38 leszek mikor szülni fogok és állítólag ez is növeli a császár esélyét:-(

Egyébként én is félek a hegszétválástól mert sokat fáj a hasam de nekem is azt mondta a doki, hogy viszonylag ritka.

2011. márc. 18. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is fájásgyengeség miatt lett császár, de most még fel sem merült. Fogalmam nincs, mit szeretnék... Félek egy újabb császártól is, meg s imától is...

a hegem nekem rengeteget fáj, pedig már 4 éves a nagy. De tüsszentésnél, fordulásnál nagyon fáj.

2011. márc. 18. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia nálam a méhlepény fedte a méhszájat azért volt császár.most 5hetes vagyok de még 2 hét mulva megyek dokihoz.Majdd megmondom mit mondott.nálam két gyerek között 3év 1 hónap lessz kb a különbség.
2011. márc. 18. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 31 hónap lesz a gyerekek között. A fiam 2 hét túlhordásban voltam, oxitocinra sem indult meg a szülés, így császároztak. Aztán tavaly volt egy rosszul sikerült missed ab műtétem, ami miatt most tuti a császár. Még 8 hetem van addig.
2011. márc. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!