Ki vár úgy második gyermeket, hogy az elsőt császárral szülte?
Szia, nálunk 26 hónap lesz a különbség és még csak 15 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki még bármi lehet mivel a baba miatt lett végül császár (rátekeredett a köldökzsinór 2x a nyakára és belekakilt a magzavízbe). Ha most rendben mennek a dolgok azt mondta akár szülhetek természetesen is. De már én is feltettem itt egy hasonló kérdést mert engem is érdekelt kinek mi a tapasztalata, nekem nem sok jót jósoltak mivel én 38 leszek mikor szülni fogok és állítólag ez is növeli a császár esélyét:-(
Egyébként én is félek a hegszétválástól mert sokat fáj a hasam de nekem is azt mondta a doki, hogy viszonylag ritka.
Nekem is fájásgyengeség miatt lett császár, de most még fel sem merült. Fogalmam nincs, mit szeretnék... Félek egy újabb császártól is, meg s imától is...
a hegem nekem rengeteget fáj, pedig már 4 éves a nagy. De tüsszentésnél, fordulásnál nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!