Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány gyermeket lehet szülni...

Hány gyermeket lehet szülni császárral?

Figyelt kérdés

Van erre valamilyen jogszabály?

Egyik rokonomnak már 3 fia született császárral és most szeretne még egy gyermeket, viszont az anyja azt monta neki, hogy többet már nem szülhet, mert max 3 gyereket lehet császárral szülni és ő természetesen nem is tudna.

2008. aug. 12. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is úgy tudom, hogy három gyereket engednek császárral szülni, utána el is kötik a petevezetékeket, mert aztán sok komplikáció -összenövés, ciszta- adódhat a császárokból kifolyólag.

2008. aug. 12. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én háromszor szültem császárral, és a dokim szerint még egyet lehetne, ill. azt még elvállalná. Az egyik felmenőm 4 fiút szült kb. 60 éve császárral. Személyesen ismerek olyan anyukát, aki 4 gyermeket szült császárral.

Az elkötést csak felajánlják, a műtét kapcsán, de nem mindenki él vele. Jogszabályról nem tudok, ami korlátozná az anyukákat, hogy mennyit szülhetnek császárral. Szerintem az orvosok egyszerűen nem javasolják az újabb császárt. Bár azt nem tudom elképzelni, hogy mit csinál az az anyuka, aki a 4. császár után újra terhes lesz, és nem akarja elvetetni a gyermekét???

2008. aug. 12. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! 3 gyereket,de van olyan orvos aki bevállalja 4-et is.Csak kockázatos állitolag. Kérdezzen meg orvost,ő tudja neki jobban megmondani. Dejogszabály biztos nincs rá.
2008. aug. 13. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!