Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héten fogadtál dokit...

Hanyadik héten fogadtál dokit ha fogadtál?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha meg van a két csíkos teszt, akkor felhívod, akinél szeretnél szülni, bejelentkezel mondjuk a 6 hetes uh-ra. Ha meg ott vagy megkérdezed vállal-e!

Mondjuk én már előtt szóltam neki, hogy nem menekül, ha terhes leszek nemsokára, tuti nála szülök!:)

2011. márc. 18. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Már a babavállalás előtt is hozzá jártam, mert pcos vagyok. A méhen kívüli terhességemet is ő "kezelte". Evidens volt, hogy terhesgondozásra is hozzá járok és őt kérem fel a szüléshez.
2011. márc. 18. 15:23
 3/5 dodink13 válasza:

Szia!

Ma vagyok 33 hetes terhes és csak most fogadtam dokit.Szerintem mindenki maga dönti el mikor akar fogadni nőgyógyászt.Boldog babavárást neked!

2011. márc. 18. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

En a 30. het kornyeken.

Egyreszt azert, mert addig nem is Magyarorszagon eltunk, de bejott ez a modszer. Szerintem jo sok penzt megsporoltam igy, hogy nem a terhesseg elejetol kellett 3-4 hetente fizetni.

Hozzateszem, hogy problemamentes terhessegem volt, nem is az elso, konnyu szulesnek igerkezett, akkor sem estem volna ketsegbe, ha nem fogadok dokit. Egy ismerosom ajanlotta a sajatjat, szimpatikus volt az elso talalkozaskor, igy felkertem, hogy legyen a dokim.

Siman elvallalt, pedig elfoglalt orvosnak szamit.

Raadasul azt is mondta, hogy en ne is menjek a maganrendelojebe vizsgalatra, mert ugyis lenne mindig uh, vagy vervetel, kesobb nst, akkor meg be kellene menni a maganrendelotol fuggetlenul a korhazba is. Igy mindig a korhazi rendelesere adott idopontot, nem varakoztatott meg sohasem, de ott penzt sem fogadtott el. Szoval csak a szules utan adtam halapenzt.

2011. márc. 18. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én jártam magánorvoshoz gondozásra, de az elején tisztáztuk, hogy majd később meglátjuk, kérjük-e szüléshez is, merthogy lehet, akkor nem fogunk úgy állni anyagilag.

Teljesen megértő volt.

Most a 30. héten kértem föl, most is úgy, hogy én ajánlottam neki árat, hogy ennyiért elvállalná-e. És örömmel elvállalta.

2011. márc. 19. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!