Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől zsibbadnak az ujjhegyeim?

Mitől zsibbadnak az ujjhegyeim?

Figyelt kérdés
A 25. hétben járok...
2011. márc. 18. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a terhesség velejárója, carpalis alagút szindromának hívják, a nervus medianus egy szalagos alagútban fut a csuklóban és a szövetek terhességben kissé megduzzadnak, emiatt nyomás alá kerül az ideg. Sajnos lehet, ogy a terhesség végéig ez el fog kísérni, sőt rosszabb is lehet, de a szülés után elmúlik. Nekem szerencsére csak most a 39. héten kezdte, totál érzéketlen a jobb kezemen a kisujjam kivételével az összes ujjam, sőt a tenyerem is.
2011. márc. 18. 10:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs még mellé elmeszesedve valamelyik nyaki csigolyád? Nem ropog a nyakad, mikor jobbra, balra mozgatod?
2011. márc. 18. 10:58
 3/6 A kérdező kommentje:

a nyakropogást nem vettem észre, mármint, persze, az elmúlt években talán 2szer 3szor megroppant, de ennyi. Miért, az mit jelent?

ez a zsibbadás viszint idegesít, remélem, nincs baj, vérnyomásom alapból alacsony, van, mikor 105/50... viszont nem vizesedem

2011. márc. 18. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elmeszesedett csigolya is nyomhat egy ideget, ami az ujjaidba megy. Keress fel egy csontkovácsot, bár nem tudom, hogy az terhesség alatt kezel-e? Kérdezz rá. Hol laksz? Én Őrbottyánban tudok egyet ajánlani.
2011. márc. 18. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is zsibbadt,nem éreztem 3 ujjamat,alig tudtam fogni vele.de szülés után elmúlt.ha zavar,említsd meg az orvosnak.
2011. márc. 18. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek szerint ez "normális" velejárója...
2011. márc. 18. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!