Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? 14 hetes terhes...

Mit tegyek? 14 hetes terhes vagyok és már 1 hete nagyon beteg. Voltam 3 gyógyszertárban, mindenhol azt mondták hogy tilos bármit szednem. Csakhogy egyre rosszabbul vagyok, az arcüregem tele, a nyirokcsomóm bedagadva, a mellkasom fáj.

Figyelt kérdés
Ha orvoshoz megyek szerintetek azon kívül hogy fekvést javasol mit ad? Pont hosszú hétvégén lettem beteg, azt is végigpihentem, mégis egyre betegebb vagyok. Félek hogy a babámnak baja lesz.
2011. márc. 18. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!!

HA LÁZAS VAGY, MINDEKÉPPEN KEZELNED KELL!!!!!!!ORVOST!!!!ÉS GYÓGYSZERT BEVENNI!!!!!!!!!!!!!!!!AZONNAL!!!

2011. márc. 18. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Már bocsi! De ha annyira félsz, hogy elvetélsz, akkor miért mész gyógyszertárról gyógyszertárra? Inkább orvoshoz menj S.O.S.!!!
2011. márc. 18. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:

3 hete hétvégén lázas voltam, és a légcsövem fájt nagyon, hangom semmi, tök rekedt voltam. Persze nem mentem dokihoz. Azóta se múlt a heves köhögés. Tegnap voltam terhesgondozáson, és ott azt ajánlotta a védőnő, hogy menjek el gégészetre. Most antibiotikumot szedek, és nyákoldót, mert gégegyulladásom van :(

De a doki azt mondta, hogy szedhetem terhesen. A gyógyszerészt is megkérdeztem, mielőtt kiváltottam volna, és utánanézett, hogy szedhetem mindkettőt. Ma voltam nőgyógyásznál, és ő is megnézte a gyógyszereket, és azt mondta, hogy ezeket lehet szedni.

Szóval vannak, amiket szedhetsz. Egyébként a 12. kritikus héten már túl vagy. Addig nem lehet igazán szedni gyógyszert. Sokszor sokkal többet ártasz a babának, ha csak szenvedsz, és betegen kínzod magadat.

2011. márc. 18. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom írta fel a gyógyszert, nem a háziorvos.
2011. márc. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!