13 hetes vagyok, ma megyek dokihoz. Hüvelyi, vagy hasi uh-t fog csinálni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 6. 08:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem még hüvelyit,de van olyan doki,aki egyáltalán nem csinál hüvelyit csak hasit.Viszont a bevett gyakorlat tényleg a hüvelyi.
2/5 anonim válasza:
Nekem elöször hüvelyit csinált, és mivel megkértem vegye fel dvd-re és azt mondta nem elégé látszik mert éppen hátal volt, hasin fejezte be. Mindegy végül is az a lényeg látható legyen ha van valami gond.
3/5 anonim válasza:
Nekem 11hetes koromig hüvelyit csinált,12hetesen már a nyaki redő mérést hasival csinálták és utánna is hasi uh-t csinált,szerintem hasi lesz.
4/5 anonim válasza:
Nekem már az öt hetes vizsgálaton is hasit csinált.Orvosa és kórháza válogatja.Gatula a babóhoz!
18 hetes kismami
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek,saját dokinál ez lesz a harmadik,eddid mindig hüvelyi volt.. Majd meglátjuk
2008. febr. 6. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!