Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez normalis? Menjek dokihoz...

Ez normalis? Menjek dokihoz vagy várjak még? Ha el megyek mit tud csinálni?

Figyelt kérdés

7hos a babám és eddig egyszer jött meg a mensim jan.14-én. Azota semmi, eddig is 6 hétre jött meg. Ezért nagyon nem is izgultam. Már csináltam tesztett negativ lett.

Még szoptatotok.

2010. márc. 1. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Amíg szoptatsz, addig vagy meg se jön, vagy csak nagyon ritkán, bármi lehet. A doki nem csinál semmit vele.

Nekem 11. hónapban jött meg először.

2010. márc. 1. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy előttem írták. Addig míg szoptatsz, nem biztos, hogy meg fog jönni, főleg, ha még gyógyszer is szedsz. A szoptatás gátolhatja a peteérést (de nem mindenkinél!!!!!!!) így a mensid se biztos, hogy egy ideig megjön. Én is szoptatok, nekem csak 16 hónap után jött meg először, akkor is csupán azért, mert kihagytam pár szem gyógyszert. Az orvos nem csinál semmit, hisz ha hormonkészítményt adna, akkor a szoptatást is megkavarná :)))
2010. márc. 1. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
ertem. Koszi a gyors valaszt.
2010. márc. 1. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hónapos volt a lányom mikor előszőr megbetegedtem szűlés után!Ne aggódj!
2010. márc. 1. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Vajon a menstruáció mióta betegség? A szoptatás nem véd a nem kívánt terhességtől. Nekem szülés után 9. hérte jött meg. Majd rá 3 hétre megint. Szoptatok. Viszont szoptatás alatt lehet rendszertelen a vérzés.Ne aggódj.
2010. márc. 1. 14:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincsen semmi gond...

Nekem 3 hónapra jött meg ,majd minden hónapban....Barátnömnek már 6 hétre.Egy ismerösömnek meg 9 hónapra.E`n is szoptattam ,még is megvolt....Függ a hormonoktól...

2010. márc. 1. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!